ENAR
pixel.gifpixel.gifpixel.gifpixel.gifpixel.gif
Bungy Jump
Planerad Bungy Jump 2017
Uppdatering 19 december 2016 

Vi har nöjet att meddela alla hoppintresserade att Bungy Jump är tillbaka i Sverige sedan 2009. I maj 2017 öppnar vi portarna till Bungyjump från Victoria Tower i Stockholm (Kista). Med 120 meter i uthoppshöjd, bli det ett av Europas högsta bungyjump. Det blir även Sveriges enda hoppanläggning! 

I samband med lanseringen har vi startat en ny hemsida, bungysthlm.se. Därifrån kan man även beställa presentkort, både för singelhopp och för tandemhopp. 

Vi ses högst upp på Victoria Tower!
Bungyjump-PeakExperience2.jpg
Peak Experience Bungy Jump
Peak Experience arrangerar ett av Europas högsta Bungyjump med en uthoppshöjd på mellan 80-100 meter. Vi ser till att utnyttja alla höjdmeter och erbjuder dig som hoppar att falla hela vägen ner till vattenytan.
Få aktiviteter är så spännande och nervkittlande som ett Bungyjump. Grundbulten i vår verksamhet är naturligtvis att genomföra alla hopp med säkerhet av högsta standard. En extra bonus är att vi dessutom tillhandahåller ett unikt system som gör din upplevelse av hoppet ännu starkare.

Genom ett skräddarsytt precisionsprogram kan vi för varje ny hoppare beräkna den exakta höjd som krävs för ett vattendopp, hela vägen från uthoppshöjd ner till vattenytan.
Peak Experience är den enda arrangören i världen med detta precisionssystem och kunderna älskar det! 80% av de som hoppar hos oss väljer att genomföra ett s.k. Full Distance Water Touch.
plums2hborg08.jpg
Säkerhet
Till dig som funderar på att hoppa Bungy Jump rekommenderar vi dig att läsa mer om säkerheten i samband med våra arrangemang. Säkerheten är och kommer alltid att vara ledstjärnan i vår verksamhet. Vi uppdaterar ständigt vår utrustning och våra procedurer för att helt enkelt vara världsbäst på Bungy Jump.

Läs även vår FAQ där du får svar på de vanligaste frågor våra kunder brukar ställa om Bungy Jump.
Fakta
 • Inga viktbegränsningar

 • Världsunik säkerhet

 • Nudda vattnet!

 • Tandemhoppning

 • Pris: fr. 1295 SEK

  bungy%20helsingborg%202
  Tandemhopp.JPG
  Tandemhopp
  Vill du dela upplevelsen med någon? Då är tandemhopp det rätta alternativet för er!
  Väger ni inte mer än 200 kilo tillsammans så är det fritt fram att gemensamt ta klivet ut i luften.
  splash.jpg
  Copyright 2007   •    Peak Experience - Gravity Sports - Sweden   •    +46 (0)8 550 155 55   •    info@peakexperience.se